Mer om oss

Vi är ett härligt glatt sammansvetsat gäng som med stolthet utför ett proffsigt och noggrant arbete. Vi är i nuläget 8 utbildade byggnadsarbetare och vi håller oss uppdaterade med de senaste utbildningarna inom alla områden vi behöver som säkerhet och buller, damm, ställningar, fallskydd mm och värnar om en god arbetsmiljö för all personal.

Vi jobbar med och för hållbarhet där vi tänker på miljö och arbetsmiljöfrågor. Vi sopsorterar rivningsmaterial mm och försöker återanvända och återbruka saker och ting där det går. På byggarbetsplatserna håller vi ordning och reda, städar och sköter om vår utrustning och våra maskiner. Vi köper in material av god kvalité som ska hålla länge och är miljömärkta för att bidra till en god miljö och ett bra hållbarhetstänk. Frakter av material sker med lastbilar för att minimera transporter och våra firmabilar ska bytas till fordon med el eller som har så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Byggföretagen.
Se gärna våra referenser.

Om Håkan Rundgren

Jag är en allsidig hantverkare som trivs väldigt bra med mitt arbete, jag jobbar ofta med gamla hus men även nya. Jag gör det mesta runt stugor, hus, lador, gårdar, herrgårdar och säterier.